Oma soffa kullan kallis

0 kommenttia
Vaikka asunnon osto vähän hidastuu nyt, niin haaveilu saa jatkua :)

Asunnossani eniten vietän aikaa sohvalla, ehdottomasti. Joskus saatan aikaisten aamulla kömytä soffalle torkkumaan tunniksi ennenkuin joutuu töihin heräämään. Kissani ovat saaneet nykyisen sohvani kuitenkin aika repaleiseen kuntoon. En ole jaksanut niitä komentaa kynsien teroittamisen kanssa, joten hieman jännittää, saanko kissat tottelemaan uuden sohvan kanssa, jotta se ei olisi samassa kuosissa kuin nykyinen.

Sohvani tällä hetkellä on viininpunainen divaanisohva, nyt jo n. 5 vuotta vanha. Uusi sohva saisi olla hieman pienempi, n. 200 cm leveydeltään ja ehdottomasti vuodesohva. Olen todennut että nykyinen sohva on loppujen lopuksi epäkäytännöllinen koska a) en juurikaan koskaan istu divaaniosalla b) divaaniosa vie huoneelta turhaa tilaa ja c) vieraiden yöpyessä sohva ei paras ratkaisu ole vieraiden yövyttämiseen, varsinkin jos pariskunta on vieraana. Tällöin toinen on saanut patjan lattialle ja toinen joutunut nukkumaan sohvalla.

Masku - Lisbed 825€
Maskun Lisbed olisi tyyliltään jotain sellaista, mitä etsin. Selkätyynyt saisivat olla tuollaiset tasaiset, nykyisessä sohvassa on ns. irtotyynyt, joten ne möyhiintyy herkästi mitä epämukavimpiin asentoihin. Ehkä tuollaiset kuvassa olevat selkätyynyt pitävät ryhtinsä? Mittoja en tuosta Lisbedistä löytänyt! Hmph...


Laulumaa - Carlos, n. 2000e
Tämä Laulumaan soffa näyttää aika muhevalta! Vaan niin on hintaki, pfff... Oma budjetti on siinä 400-800€ tietämillä. Onko sohvat todellakin noin kalliita?

Stemma - Sky, 998/1198e
Stemmaltahan löytyikin lähes identtinen sohva Laulumaan kanssa, käsinojissa ja jaloissa hieman eroa ja muotoilu Stemmassa hitusen pyöreämpää.


Finnlandia Sohvamaailma - Alfa, alk. 699€
No ei tämäkään hassumpi ole...

http://www.amorefurniture.fi - Carlo
Tämä Carlo on varsin tyylikkään näköinen ja linjakas, harmi ettei kuvaa sohvasta ollut avattuna.

Nettikaluste - Venla, 499e
Venla olisi jotenkin klassisen näköinen, ei tarvisi pelätä repaleisia käsinojia :D

Kotisiilissä oli myös muutama kivan näköinen sohva, harmi kun liikkeitä ei ole Tampereen seudulla.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti